Reviews from Eat To Go Roermond

Recent reviews

4.0
I
26 November 2022

Helaas was het deze keer slecht. Wij hadden een bestelling geplaatst en de nasi was net pap. Overkookt. Gebeld, snapte ze het niet helemaal. Nieuwe gekregen en dat was weer hetzelfde. Helaas beide weg kunnen gooien. Dit hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Jammer

Zoey
23 November 2022

Heerlijk gegeten en snel bezorgd! Super

Katja
25 September 2022

Heerlijk gegeten en nog genoeg over om vandaag nog eens te smikkelen! Vooral de koe lo yuk en foe yong hai vinden we erg lekker.

Peersman
16 September 2022

De produkten waren koud Jammer genoeg.

Mark
10 September 2022

Het eten smaakte goed en de bezorging was prima op de afgesproken tijd voor onze pauze.

Ernest
5 September 2022

Keurig op tijd volgens afspraak. De frietjes mogen iets knapperige.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A Daamen
2 September 2022

Prima eten.

Nel
1 September 2022

Heel goed en lekker eten. Bestelling niet lang geduurd, lekker vers en mooie prijzen. Ik zal vaker gaan bestellen👍🏽👍🏽👍🏽👌🏾👌🏾👌🏾

Duvan
21 August 2022
Juul
14 August 2022

Al zeker 4 keer besteld bij Eat To Go. Normaal altijd wok en nu de rijsttafel voor 1 pers. geprobeerd. Erg lekker, warm en het gevoel dat alles prima vers gemaakt was. Ook de bezorging is altijd erg vriendelijk. Een aanrader dus!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Albert
14 August 2022
martine
23 July 2022

Het zakje met de noodles zat helemaal vol met saus, waardoor het karton helemaal doorweekt was en we alles op borden moesten overgieten.

Louis
10 July 2022

Eten was lekker, goede portie en erg snel bezorgd 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Heidi
6 July 2022

Snelle bezorging. Helaas was de tjap tjoy niet wat ik gewend ben van dit restaurant. En de kip erin had een dubieuze bijsmaak dus die heb ik na één hapje niet opgegeten. Het menu dat mijn partner had gekozen was wel naar tevredenheid.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E. Peersman
30 June 2022

Zoals altijd lekker eten

Willem
14 April 2022

Heerlijk gegeten. Goed verzorgd en snel bezorgd! Top!

Peersman
6 March 2022

De friet en kroket waren echt flink afgekoeld. Niet lekker meer.

Inge
2 March 2022

Het eten was koud, dit was niet de eerste keer helaas

Ellen Schoonbrood
1 March 2022

Preciece adres doorgegeven ,postcode doorgegeven, plaatsnaam doorgegeven De man heeft me 8!!! keer gebeld Hij stond in de verkeerde plaats, hij kon de straat niet vinden, kon het heus niet vinden en toen had hij ook nog het lef om te vragen of ik naar buiten wilde komen..... Vet waardeloos

Inge Westerink
20 November 2021

Friet en viandel waren koud. Meer dan een uur moeten wachten tot bezorging. Voor wat wij betaald hebben had dit niet mogen gebeuren

Chayton Huskens
30 August 2021
Ee
4 August 2021

Super, Erg lekker. Goed qua temperatuur en snel bezorgd. Aanrader!

Marion de Vries
24 May 2021

Een paar weken geleden ook hier gehaald heerlijk eten goede portie moest alleen meer dan een uur wachten tot het werd gebracht maar zeker voor herhaling vatbaar

Nick
17 May 2021

Zoals altijd, heerlijk! Echt een aanrader👌🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
1 May 2021

Delicious

L. vd Veen
19 April 2021

Super snelle levering en weer smakelijk als altijd! Wok Tonado kip of ossenhaas is een echte aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dave
16 April 2021

2 minuten voor de afgesproken tijd bezorgd, keurig op tijd dus. We hadden een kindermenu met lekkere frietjes en een Chinese rijsttafel voor 1 persoon met de daarin voorkomende standaard gerechten. Allemaal smaakvol en warm. Heerlijk gegeten dus. En die rijsttafel zou ook voor 2 personen voldoende zijn, muv de soep en het satestokje dan. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

F.S
14 April 2021

Lekker gegeten en geweldig op tijd bezorgd . succes verder 1

Karin
14 April 2021
Daniel
13 April 2021

Gewoon top! Super service ook! Happy customer here;)

Sven
11 April 2021

Erg lekker en snelle bezorging. Aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bob Delwig
22 March 2021

Eten was prima, maar er was wat mij betreft te weinig saus bij de gerecten (zowel sate als ajam pangang).

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
21 March 2021

Lekker en snel bezorgd! Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mariëtte
15 February 2021
Miir
30 January 2021

Er zat helaas nassi bij 1 gerecht ipv de dunne bami

E. Klavert
29 January 2021

Heel goed verzorgd. We zijn tevreden.

Kortman
18 January 2021

Prima bezorging en kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

arends
12 January 2021

eten was lekker daar over geen klacht. wel was het niet meer zo warm

Emil
14 December 2020

Zoals altijd fijne kwaliteit alleen een frikandel ipv een viandel ontvangen. Wel de prijs van de viandel betaald. Kan gebeuren in deze drukke tijd.

Emil
9 November 2020

Heel lekker eten. Goede en snelle levering.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
8 September 2020

Bestelling was niet correct geleverd (bami ontvangen, nasi besteld) Kwaliteit was redelijk. Al met al ok, niet spectaculair goed

6041
1 September 2020
Dirk Smid
18 August 2020

Alles was erg lekker en goed bezorgd.

Rick Smit
15 August 2020
Inge
19 July 2020

Lekker, iets minder saus zou ik lekkerder vinden. Maar da's persoonlijk. Razendsnel bezorgd en het eten was nog loeiheet. Voor herhaling vatbaar.

C. Dings
7 June 2020

Oke

soeteman
26 May 2020

1bakje bami is veel te weing voor wat ik besteld had

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Krauth-de Bock
26 May 2020

Lekker eten fijne bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
25 May 2020

Half uur eerder bezorgd dan was doorgegeven. Eten was lekker en nog lekker warm. We gaan zeker vaker bestellen